Aleksi Pulkkanen

Digiturvamalli-perustaja. Ohjelmistoja ja ohjeistusta digiturvan kehittämiseen.
30/1/2019
3
minuuttia luettavaa

Käyttöehdot päivittyivät - Lue tiivistelmä muutoksista

Tietosuojamallin kehittämisen osana selkeytämme käyttöehtoja ja vahvistamme palvelinympäristöämme. Seuraavassa kerromme uusista käyttöehdoista, sekä uudesta entistä tehokkaamasta teknisestä tuotantoympäristöstä.

Käyttöehtoihin selkeyttäviä päivityksiä

Tietosuojamallin käyttöehdot uudistuvat, ja uudet ehdot tulevat voimaan nykyisille asiakkaille 1.3.2019. Käyttöehtoihin on tehty seuraavia kielellisiä parannuksia, jotka selkeyttävät ehtojen luettavuutta:

Uudet käyttöehdot löydät tutusta osoitteesta tietosuojamalli.fi/kayttoehdot.

Tuotantoympäristö uudistuu

Tuotantomme tulee siirtymään helmi-maaliskuun aikana uuteen tekniseen ympäristöön.

Tämän ympäristön avulla pystymme tarjoamaan tehokkaasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan skaalautuvan ympäristön, joka vastaa myös yhä tiukentuviin tietoturva- ja laatuvaatimuksiin. Kaikkien asiakkaittemme data tallennetaan edelleen EU:n alueelle (Irlanti) ja datan käsittelyyn osallistuvat kumppanit on valittu huolellisesti. Kumppaneilla on vähintään Privacy Shield -ohjelman mukaiset suojaukset ja usein lisäksi muitakin tietoturvasertifikaatteja.  

Valitsemamme Amazon AWS on yksi maailman vahvimmin sertifioiduista ja turvallisimmista pilvipalveluympäristöistä. Lisäksi hyödynnämme Salesforcen kehittämää Heroku-teknologiaa, joka tarjoaa skaalautuvan ja turvallisuusoptimoidun alustan Agendiumin palveluille. Lisäksi sähköposti-ilmoitusten lähettämiseen otetaan käyttöön Mandrill-viestinvälitysalusta.

Siirtymä tapahtuu helmi-maaliskuun aikana. Muutos tapahtuu pääasiassa taustalla ja tarvittavat lyhyet palvelukatkokset sijoitetaan toimistoajan ulkopuolelle. Erityisiä toimenpiteitä ei asiakkailtamme tarvita.

Tuotantouudistuksen jälkeen toimitusketjuun kuuluvat 1.3.2019 alkaen seuraavat tietojen käsittelijät:

Kerromme mielellään lisää uudistuksesta, joten ole halutessasi yhteydessä asiakaspalveluumme tiimi@tietosuojamalli.fi tai kysy lisää vaikka suoraan chatissa.

Keskustelua