PALVELEMME NYT MYÖS ILMAISEKSI
PALVELEMME NYT MYÖS ILMAISEKSI

Tietosuojamalli kiinteistövuokrauksen toimijoille

Esimerkkejä
TIetosuojahaasteita
Tärkeitä Teemoja

Henkilöstöluokka

10-19

hlöä

Riskitaso

4

 / 5

Premium-sisällön kattavuus

85

%

Monipuolista hakijoiden tietojen käsittelyä ja yhteistyötä kumppaniyhtiöiden kanssa

Kiinteistöjen vuokrausalalla toimitaan monipuolisessa tietosuojaympäristössä. Asiakkaina on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä, joiden taustaa tarkastellaan melko monipuolisesta vuokrapäätöksiä tehtäessä, tietojen tallentuessa hakijarekistereihin. Lisäksi toimitaan melko monipuolisessa kumppaniverkostossa esimerkiksi yhdessä isännöintiyritysten, kiinteistöhuoltoyritysten sekä rakennuttamisyritysten kanssa. Eri osapuolten välisten henkilötietojen käsittelysopimusten tärkeyttä ei voi korostaa liikaa.

Vuokrattavien kiinteistöjen suhteen halutaan toki huolehtia turvallisuudesta mm. kamera- ja kulunvalvonnan avulla. Näiden käyttötarkoitusten huolellinen käsittely ja dokumentointi tietosuojan näkökulmasta on oleellista.

Kiinteistöjen vuokrausta harjoittavan yrityksen, joka haluaa välttää turhat riskit ja toimia uskottavasti, kannattaa dokumentoida oma henkilötietojen käsittelynsä selvästi. Dokumentaation kautta pystytään varmistamaan, että osoitusvelvollisuuden vaatimat asiat pystytään pyydettäessä raportoimaan joko viranomaiselle tai esimerkiksi isolle asiakkaalle.

Ottaaksesi käyttöön kiinteistöjen vuokraukseen alustetun Tietosuojamallin

Testaa Tietosuojamallia ilmaiseksi ja määrittele toimialaksi ennen tilin perustamista "Kiinteistöjen vuokraus".

Oletko valmis aloittamaan?

Pääset kokeilemaan ilmaiseksi 7 päivää vaikka heti.

Testaa mallia ilmaiseksi