Aloita käyttö suoraan Teamsissa

Digiturvamalli on parhaimmillaan Microsoft Teamsin sisällä. Tällöin et tarvitse erillistä käyttäjähallintaa ja Teams-botti tarjoaa yhteyden työntekijöihin mm. muistutuksia tai henkilöstön ohjeistusta varten.

Kokeillaksesi ilmaiseksi 14 päivää Teamsin kautta, aloita lataamalla Teams-sovellus ja perustamalla tili sitä kautta. Jos haluat keskustella lisää ennen kokeilua, varaa kanssamme palaveri.

Asenna Digiturvamallin Teams-sovellus

* linkki aukeaa suoraan Teamsissa

tai

Aloita käyttäen selainversiota

Mikäli et halua asentaa Teams-sovellusta, voit aloittaa ilmaisen 14 päivän kokeilun suoraan tältä sivustolta.

Aloita sivustolla

Yli 350 organisaatiota kehittää omaa digiturvatyötään Digiturvamallin avulla

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Usein kysyttyä Digiturvamallista

Mitä hinnoittelun työntekijämäärällä tarkoitetaan?

Digiturvamallin hinnoittelu perustuu siihen työntekijämäärään, joka on digiturvan hallintajärjestelmän piirissä. Hinnoittelu ei ole käyttäjämäärään perustuva, vaan käyttäjiä voidaan osallistaa juuri tarvittava määrä eri vaiheissa hallintajärjestelmän kehitystä ja sopivissa rooleissa (pääkäyttäjästä vain omat ohjeensa hyväksyvään "rivityöntekijään") - hinnan pysyessä samana.

Organisaation on esimerkiksi sertifiointiauditoinnin alussa määriteltävä "soveltamisala" omalle digiturvan hallintajärjestelmälleen. Soveltamisala vastaa kysymykseen, minkä osan organisaation toiminnasta hallintajärjestelmä kattaa. Useimmiten hallintajärjestelmä koskee koko organisaatiota ja henkilöstöä, mutta joskus voi olla järkevää rajata fokusta esimerkiksi tiettyyn yhtiöön, toimipisteeseen tai valitun palvelun tuotantoon. Näissä tapauksissa työntekijämäärällä viitataan organisaation tämän osan henkilöstöön.

Entä jos tarvitsen apua?

Tavoitat tiimimme nopeiten chatin kautta. Chat-painike näkyy aina oikeassa alakulmassa (mm. tällä sivustolla sekä Digiturvamallin sisällä).

Järjestämme lisäksi säännöllisesti webinaareja Digiturvamallista sekä eri digiturvateemoista. Ajantasaisen listan löydät aina Webinaarit-sivulta. Tavoitat tiimimme toki myös sähköpostitse osoitteesta tiimi@digiturvamalli.fi.

Eihän kokeilulla sitoudu mihinkään?

Ei sitoudu. Digiturvamalli sisältää maksuttoman ja sitoutumuksettoman kokeiluajan, joka kestää oletuksellisesti 14 päivää. Koeaikaa saa lisääkin, kun esimerkiksi kysäisee chatin kautta.

Entä jos haluan suositella Digiturvamallia omille asiakkaillemme?

Lähde toki mukaan kumppaniksi! Löydät lisätietoja hyödyistä englanninkielisen sivustomme Kumppanit-sivulta.

Mihin hinnat perustuvat?

Digiturvamallin hinta määräytyy suoraan organisaatioon kokoluokan mukaan. Haluamme teidän saavan parhaat työkalut digiturvatyönne tueksi emmekä halua rankaista siitä, mikäli saatte lisää käyttäjiä mukaan tai hyödynnettyä Digiturvamallia laajasti.

Voimmeko maksaa vuosittain tai kuukausittain?

Kyllä - tämä on täysin oma valintanne. Valitsemalla vuosimaksun säästätte vuosittain 2 kuukauden kuukausimaksut.

Entä jos lopetan? Saanko tietoni pois?

Kyllä saat. Emme halua sitoa vastentahtoisesti sitoa ketään Digiturvamallin pariin

Kaiken käyttäjäkohtaisen sisällön saa tuotteistamme ulos esimerkiksi koneellisesti luettavassa JSON-muodossa tai raportoinnin kautta tuottamalla kattavan dokumenttimuotoisen ja tulostettavan kokonaisraportin.

Miten nopeasti saan Digiturvamallin käyttöön?

Työkalujamme pääset käyttämään vaikka heti! Klikkaa Kokeilu-sivulle ja aloita käyttö.

Jos haluat hieman perehdytystä alkuun, tiimimme kanssa on myös helppoa varata palaveri. Etsi sinulle sopiva aika >>