Etusivu
Työkalu
Henkilöstön ohjeet

Automatisoi henkilöstön ohjeistus ja koulutus suoraan Teamsissa

Vahva henkilöstön tietoturva edellyttää, että teemme työntekijöille selväksi, mikä on jokaisen rooli tietoturvassa. Mielestämme se on noudattaa ohjeita ja auttaa parantamaan niitä. Voit hyödyntää myös koulutuslaajennuksia ja automatisoida kaiken MS Teamsissa.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Aktivoi ohjeet, joita henkilöstön tulee noudattaa

Pääkäyttäjät voivat luoda ohjeita aktivoimalla valmiita esimerkkejämme, muokkaamalla niitä tai luomalla täysin itse määriteltyjä ohjeita.

Aseta jakelutila aloittaaksesi ohjeen täytäntöönpanon

Kun asetat ohjeen jaettavaksi KAIKILLE tai vain valituille YKSIKÖILLE, ohje aktivoituu välittömästi vastaavien työntekijöiden Ohjekirjoissa.

Ohjekirja on älykäs, yhden sivun valvottu digiturvaohje

Jokainen työntekijä näkee kaikki hänelle kohdistetut ohjeet omassa Ohjekirja-näkymässään, joka on helposti saatavilla suoraan MS Teamsissa. Botti ilmoittaa automaattisesti käyttäjälle, kun hänelle on uutta luettavaa, suoraan Teams-viestillä.

Laajenna Ohjekirjaa kattavaan koulutukseen

Parilla helpolla muutoksella asetuksista voit laajentaa Ohjekirjan myös koulutussisältöihin. Valmiit case-esimerkit selittävät, miksi ohjeen noudattaminen on tärkeää, ja taitotestit mittaavat työntekijöiden tietämystä käsitellyistä turvallisuusteemoista.

Valvo prosessia pääkäyttäjänä

Pääkäyttäjille on tarjolla runsaasti yhteenvetoja työpöydän Kaikki tapahtumat -osiossa. Löydä yleiskatsaukset ohjeiden lukemisesta, vastaanotetuista kommenteista, taitotestien tuloksista sekä ohjekohtaiset tarkemmat tapahtumalokit.

Kohdista ohjeita yksikköihin tehokkuuden parantamiseksi

Tehdäksesi ohjauksesta kohdistetumpaa, voit joko määrittää omia mukautettuja yksiköitä tai kohdistaa ohjeita automatisoiduille Digiturvamalli-yksiköille, kuten tietojärjestelmien omistajille tai riskien omistajille.

Automatisoi sovelluksen jakelu 365-ympäristössä

Voit tehdä tämän helposti Teamsin admin centeristä, jos käytät Ohjekirja-prosessia esim. sadoille työntekijöille. Luo "setup policy" ja varmistat, että kaikki uudet 365-ympäristönne käyttäjät otetaan automaattisesti mukaan tietoturvaohjeistukseen!