Etusivu
Käyttötavat
Tarpeen mukaan
Sisäinen auditointi

Varmista tietoturvataso sisäisellä auditoinnilla

Sisäisillä auditoinneilla varmistetaan, että turvatoimet ovat käytössä ja suojaavat kyberuhkilta.

Pysy kyberuhkien edellä ennakoivien arviointien ja räätälöityjen ratkaisujen avulla.
Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.
Sisäisten auditointiraporttien luominen
Automatisoi yksityiskohtaisten sisäisen auditoinnin raporttien luominen, jotta saat tietoa organisaatiosi tietoturvan tilanteesta.
Auditoinnin dokumentointi
Luo keskitetty auditointitaulu, jossa auditointitoimet, havainnot ja korjaustoimet dokumentoidaan tarkasti ja jolla varmistetaan toiminnan läpinäkyvyys ja vastuullisuus.
Poikkeamien dokumentointi
Tehostaa havaittujen poikkeamien dokumentointiprosessia. Yksityiskohtaiset kuvaukset ja korjaavat toimenpiteet jatkuvaa kehittämistä varten.
Ominaisuus
Sisäisen auditointiraportin luominen
Digiturvamallin avulla sisäisen auditoinnin raporttien luominen on helppoa. Syötä vain auditoinnin tiedot ja anna intuitiivisen käyttöliittymän tehdä loput.

Digiturvamalli virtaviivaistaa prosessia aina havaintojen järjestämisestä kattavien raporttien tuottamiseen, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
Ominaisuus
Auditoinnin dokumentointi kortille
Auditoinnin tehokas dokumentointi dokumentointikortille on helppoa Digiturvamallin avulla. Työkalumme yksinkertaistaa prosessia tarjoamalla mukautettavia malleja ja helppokäyttöisiä liittymärajapintoja.

Sano hyvästit hajallaan oleville asiakirjoille ja tervehdi keskitettyjä dokumentteja Digiturvamallissa. Maksimoi tuottavuutesi ja virtaviivaista auditoinnin hallintaprosessi vaivattomasti.
Ominaisuus
Auditointiraportin valmistelu
Alustamme tarjoaa intuitiivisia työkaluja vaatimustenvastaisuuksien dokumentointiin, mukaan lukien yksityiskohtaiset kuvaukset ja toimintasuunnitelmat. Digiturvamallin avulla voit seurata ja hallita poikkeamia tehokkaasti ja varmistaa nopean ratkaisun ja jatkuvan parantamisen.

Helpota työn kulkua ja paranna tuottavuuttasi Digiturvamallin saumattomien auditointiraportointimahdollisuuksien avulla.