Ominaisuudet

Raportointi Digiturvamallissa

Raporttikirjasto

Kasvava joukko raportteja eri vaatimusten täyttämiseksi

Eri vaatimuskehikot sisältävät usein omat vaatimuksensa raportoinnin suhteen. Olemme luoneet raporttikoneen, joka soveltuu joustavasti kaikenlaisiin vaatimuksiin.

Kehitämme jatkuvasti uusia raporttipohjia. Digiturvamalli sisältää eri tyyppisiä raportteja eri käyttöön: mm. dokumentit johdolle viestintää, upotukset julkiseen viestintään ja visuaaliset kuvaukset kehitystyötä varten.

Upotukset verkkosivulle
Visuaaliset kuvaukset
Compliance-raportit
PDF-raportit
"Yhden klikkauksen" raportit

Luo tai päivitä raportti yhdellä klikkauksella

Digiturvamallin avulla saat raportin mistä tahansa teemasta juuri sitä tarvitessasi. Aikaa ei tarvitse käyttää raporttien luomiseen, kun dokumentaatio on täytetty fiksussa muodossa.

Tulostettava ja tutulta näyttävä esitysmuoto
Päivitä tiedot pohjaan yhdellä klikkauksella
Monipuoliset datan esitysmuodot
Pikamuokkaukset raportteihin

Muokkaa raportin osasia tai lisää omaa sisältöä

Tarvittaessa voit tietenkin muokata raporttien sisältöjä tarkemmin. Voit poistaa päältä kokonaisen kohdan, mikäli dokumentointi on vielä kesken tai korvata jonkin taulukon omalla sanallisella esitykselläsi.

Osioiden pikamuokkaus
Ohjetekstit lukijalle
Omat raporttipohjat
Yhteistyö auditoijan kanssa

Jaa raportteja turvallisesti suoraan Teamsissa

Kun tarve tulee jakaa tiettyjä tuloksia mm. auditoijalle tai omalle johdolle, Digiturvamalli tarjoaa turvallisen ja selkeän toimintamallin.

Voit jakaa halutut raportit suoraan haluttuun tiimiin Teams-ympäristössä. Vältätte sähköpostiliitteiden lähettelyn ja tiedot pysyvät oman 365-ympäristönne tunnistautumistapojen takana.