Etusivu
Työkalu
Automaattiset raporttidokumentit

Dynaamiset dokumentit hakevat sisältönsä automaattisesti

Joskus sinun on jaettava yhteenvetoja tehdystä digiturvatyöstä johdolle, auditoijalle tai viranomaiselle. Halusitpa luoda vaatimustenmukaisuusraportin, politiikan tai lain määrittelemän kuvauksen, löydät sopivan dokumenttipohjan Digiturvamallista.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Älykkäät menettelyt ja politiikat dynaamisella sisällöllä

Etsitkö riskienhallintamenettelyä tai pääsynhallinnan politiikkaa? Meiltä saat ne modernilla lähestymisellä.

Nämä raporttidokumentit hakevat sisällön suoraan tehtävistä, ohjeista ja dokumentaatioista luodakseen dynaamisen dokumentin. Sisällön varsinaista toteutusta seurataan muualla Digiturvamallissa.

Eri raporttityypit erilaisiin yhteenvetotarpeisiin

Vaatimustenmukaisuusraportit näyttävät mm. auditoijalle tai omalle johdolle, mitkä vaatimukset on toteutettu ja miten.

Politiikat ovat dynaamisia dokumentteja, jotka hakevat sisältönsä suoraan tähän aiheeseen liittyvistä tehtävistä, ohjeista ja dokumentaatiosta. Näin luodaan jaettava yhteeveto halutusta teemasta.

Muut dokumenttiraportit vastaavat mm. kuvausvaatimuksiin. Niiden sisältö muodostuu automaattisesti Digiturvamalliin kerätyn dokumentaation pereusteella.

Tietoturvalausumat on suunniteltu uskottavaan tietoturvaviestintään asiakkaille tai muille sidosryhmille. Valitse haluttu yksityiskohtataso ja tarvittavat sisältöteemat, ja tililtänne luodaan välittömästi ammattimaiselta näyttävä kuvaus.

Joskus organisaatiolta vaaditaan julkista raportointia. Luo upotettava raportti Digiturvamallissa ja julkaise se sivustollasi kopioimalla upotuskoodi. Raportti on helposti saatavilla ja se voidaan päivittää yhdellä napsautuksella.

Jatkuvasti kasvava raporttikirjasto kaikkiin raportointitarpeisiin

Laajennamme jatkuvasti raporttipohjien kirjastoamme. Ne kattavat eri vaatimuskehikkojen raportointitarpeet ja lisäksi paljon muuta. Jokainen raportti toimii yhden napsautuksen menetelmällä, mikä tarkoittaa, että käyttövalmis raportti on yleensä yhden klikkausken päässä.

Raportin luonti ja päivitys yhdellä napsautuksella

Kaikki raporttipohjat ovat käyttövalmiita. Napsuta "Luo raportti" ja näet, millainen versio nykyisestä sisällöstänne muodostuu. "Päivitä raportin tiedot" hakee uusimman dynaamisen sisällön ja luo uuden raporttiversion julkaisemista varten.

Tee omia muokkauksia sujuvasti

Raporttien staattinen sisältöä voit muokata suoraan. Napsauta vain muokkauspainiketta, tee muutokset ja tallenna. Korostamme myös joitain kriittisiä osia raporteista, jotka sinun on ensimmäisellä kerralla täytettävä itse.