Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Haluaisitko osallistua webinariin jostain muusta aiheesta?
Lähetä toive tiimillemme tiimi@digiturvamalli.fi

Uskottavaa digiturvaa tehokkaasti

Digiturvamalli on Suomen johtava palvelu tietosuojatyöhön, joka huomioi uskottavasti myös IT-hallinnan sekä tietoturvan. Palvelemme jo 250+ suomalaista organisaatiota.

Dokumentoi digiympäristönne

Regulaatio vaatii tiettyjen asioiden dokumentointia. Digiturvamalli tarjoaa mm. valmiin tietomallinnuksen ja muodostaa automaattisesti lokit kaikista toimenpiteistä.

Ohjaa ja valvo työn toteutusta

Hyvä digilaatu toteutuu ainoastaan tekemisen kautta, joka on saatava jalkautettua oikeille ihmisille. Digiturvamalli tarjoaa useita eri työkaluja digilaadun toteuttamiseen.

Tutustu Digiturvamalliin tarkemmin

Kokonaisuus tietosuojan suhteen hallussa

Nykyään yrityksen on pystyttävä osoittamaan viranomaisille tai kumppaneille, että tietosuoja on huomioitu. Tietosuojamalli tarjoaa tähän uskottavan rakenteen.

Selkeät rekisterien työlistat riskitason mukaan

Korkean, keskikorkean vai matalan riski henkilötietorekisteri?

Saat selkeän tehtävälistan asioista, jotka kannattaa huolehtia kuntoon rekisterin riskitason mukaan.

Luo dokumentaatio kerran, linkitä käytäntöihin

Tietyt avainasiat dokumentoidaan omaan laariinsa ja linkitetään rekistereihin. Näin syntyy kokonaiskuva ja dokumentaatiopohja, jolla osoitat vaatimusten mukaisuuden.

Vertaa omia käytäntöjä GDPR-vaatimuksiin

Kun omat käytännöt ovat selvillä, voit arvioida niitä selkeään muotoon paloitellun GDPR-asetuksen avulla. Löydä tärkeimmät parannustehtävät, vastuuta ja priorisoi.

Luo jatkuvuuden varmistava vuosirytmi

Uskottava tarkastus- ja ylläpitomalli on tärkeä osa tietosuojatyötä. Luokaa automaattisesti toistuvat tehtävät, jotka varmistavat käytäntöjen pysyvyyden.

Usein kysyttyä Digiturvamallista

Entä jos tarvitsen apua?

Saat tukea käytössä monella tavalla. Tavoitat tiimimme ja saat nopeimmat vastaukset "Chat-tuki" -painikkeen kautta suoraan Digiturvamallissa. Lisäksi Akatemia.digiturvamalli.fi on kattava sivustomme, jolta opit sekä Digiturvamallin käyttöä sekä digiturvatyötä laajemmin. Yhteiso.digiturvamalli.fi on koordinoimamme aktiivisten digiturvaihmisten yhteisö, jossa ratkotaan työn haasteita yhdessä ja jaetaan hyviä käyntäntöjä.

Järjestämme lisäksi säännöllisesti webinareja Digiturvamallista sekä eri digiturvateemoista. Ajantasaisen listan löydät aina Webinarit-sivulta. Tavoitat tiimimme toki myös sähköpostitse osoitteesta tiimi@digiturvamalli.fi.

Tapoja saada tukea on useita, joten löydät nämä kaikki aina nätissä nipussa Digiturvamallin sisältä Tukikeskus-napin takaa. Painike löytyy aina Digiturvamallin vasemmasta valikosta.

Entä jos haluan kokeilla työkaluja?

Kaikkiin työkaluihin sisältyy maksuton kokeiluaika, joka kestää oletuksellisesti 14 päivää. Koeaikaa saa lisääkin, kun esimerkiksi kysäisee chatin kautta.

Autatteko tuomaan nykyisen dokumentaatiomme pohjalle?

Kyllä - autamme tuomaan esimerkiksi nykyiset järjestelmälistaukset suoraan Digiturvamallin ymmärtämään muotoon. Tutkimme mielellään myös tietosuojaselosteiden sisältöä ja tuomme ne mukaan, mikäli ne ovat ajan tasalla ja sisällöltään rakenteellisia.

Entä jos haluan suositella Digiturvamallia omille asiakkaillemme?

Lähde toki mukaan kumppaniksi! Löydät lisätietoja hyödyistä Kumppanit-sivulta, joita saat suositellessasi.

Mihin hinnat perustuvat?

Palvelun kokonaishinta määräytyy sen perusteella, mitä työkaluja hyödynnätte ja kuinka paljon palvelua haluatte meiltä.

Osa työkaluistamme on hinnoiteltu yrityksen kokoluokan, osa työkalua käyttävien työntekijöiden määrän ja osa organisaation verkkopalveluiden määrän mukaan.

Mitä hyötyä Digiturvamallista on?

Digiturvamalli auttaa teitä kohdistamaan tietoturvaan tehtävät investoinnit oikein. Autamme teitä muodostamaan digiturvasuunnitelman, joka ottaa kantaa juuri teille tärkeimpiin tietoturvauhkiin. Suunnitelman toteuttamisessa autamme juuri sen verran, kuin haluatte.

Digiturvamallin avulla et jää yksin pähkäilemään tietoturva-asioita ja varmistat, että tietoturvaan käytettävissä olevat resurssit on kohdistettu mahdollisimman hyvin.

Voimmeko maksaa vuosittain tai kuukausittain?

Kyllä - tämä on täysin oma valintanne. Valitsemalla vuosimaksun säästätte vuosittain 2 kuukauden kuukausimaksut.

Entä jos lopetan? Saanko tietoni pois?

Kyllä saat. Emme halua sitoa vastentahtoisesti sitoa ketään Digiturvamallin pariin

Kaiken käyttäjäkohtaisen sisällön saa tuotteistamme ulos esimerkiksi koneellisesti luettavassa JSON-muodossa tai raportoinnin kautta tuottamalla kattavan dokumenttimuotoisen ja tulostettavan kokonaisraportin.

Miten nopeasti saan Digiturvamallin käyttöön?

Työkalujamme pääset käyttämään vaikka heti! Suosittelemme kuitenkin, että aloitat käymällä läpi uhka-analyysin - joko itse tai ohjatusti, niin voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Asiantuntijoidemme kanssa on helppoa varata palaveri. Etsi sinulle sopiva aika >>

Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>