Etusivu
Käyttötavat
Tarpeen mukaan
Compliance-raportointi

Suoraviivaista auditointeja ja osoita vaatimusten täyttyminen kelle vaan

Vaatimustenmukaisuusraportit auttavat sinua kertomaan, kuinka toteutatte eri vaatimukset. Samalla ymmärrätte, kuinka voisitte koventaa suoritustanne entisestään.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Automatisoitu raportointi

Säästä aikaa kirjoittamisesta, joka ei ole välttämätöntä. Aktivoi tehtävät Digiturvamallissa, niin raportit alkavat täyttyä ja muuttua vihreämmiksi.

Kasvava raporttikirjasto

Jos jokin tarvitsemasi raporttimalli puuttuu kirjastostamme, luomme sen.

Selkeytä auditointityötä

Yksi yhteinen totuuden lähde, jota auditoinneissa tarkastellaan, joka osoittaa teidät tai auditoijan aina oikeaan suuntaan.

Kaikki tehtävät liittyvät vaatimuskehikkojen osiin

Digiturvamalli sisältää laajan kirjaston tietoturvan parhaita käytäntöjä. Kun aktivoit vaatimuskehikon, saat luettelon toteuttamista vaativista tehtävistä. Näet kustakin tehtäväkortista, mitkä vaatimukset tai hallintakeinot tämä tehtävä auttaa sinua toteuttamaan.

Compliance-raportti kertoo kuinka vaatimukset täytetään

Auditoija kysyy auditoinnissa, kuinka olette toteuttaneet relevantit vaatimukset. Compliance-raportti auttaa sinua virtaviivaistamaan tätä prosessia luomalla automaattisesti raportin, joka näyttää kehikon vaatimukset ja kuhunkin liittyvien tehtävien tilan, vastuuhenkilöt ja toteutustiedot.

Ymmärrä, kuinka aloittaa ja miten parantaa entisestään

Digiturvamallissa vaatimuskehikon yhteenveto sisältää tärkeimmän sisällön ja vaiheet, joilla pääset liikkeelle. Voit myöhemmin saada ideoita jatkuvaan parantamiseen myös muiden kehikkojen tehtävistä - joiden kautta parannat minimivaatimuksia pidemmälle.

Raporttikirjasto tukee myös muita viestintätarpeita

Löydät runsaasti muita raporttimalleja, jotka on linkitetty kuhunkin vaatimuskehikkoon. Näille on erilaisia tavoitteita, keskittyen usein jonkin tietyn teeman avaamiseen yleisen vaatimustenmukaisuuden sijasta.

Lisää omia tehtäviä ja kytke oikeisiin vaatimuksiin

Yleensä Digiturvamallissa sinun ei tarvitse itse huolehtia tehtävien luomisesta - me kerromme sinulle, mitä täytyy tehdä. Kun pääset työssä pidemmälle, saatat haluta lisätä omia suojatoimia. Luo omia tehtäviä ja liitä ne asiaankuuluviin vaatimuksiin saadaksesi ne mukaan comliance-raporteille.