Seuraava webinaari
"
Demo: Riskienhallinnan toteuttaminen ja vinkit Digiturvamallissa
"
alkaa
00
pv
pv
00
h
h
00
min
päästä  
Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Tallenne webinaarista "Tiedonhallintalaki - Tiedonhallintamallin rakentaminen ja muut vaatimukset", järjestetty 12.8.2021

Digiturvamalli auttaa täyttämään tiedonhallintalain vaatimukset tehokkaasti

Haluatko nähdä tietoa kuntayhtymän näkökulmasta? Siirry Kuntayhtymille-sivulle

Tiedonhallintalaki kokoaa useita julkishallinnon organisaatioiden tiedonhallintaa koskevia säädöksiä entistä selkeämmäksi, mutta toteutukseltaan haastavaksi kokonaisuudeksi. Organisaatiolla on oltava tiedonhallintamalli olemassa ja asiakirjajulkisuuskuvaus  julkaistu 1.1.2021 mennessä ja muukin työ on käynnistettävä, sillä siirtymäaika tietoturvaa ja rajapintoja koskeviin vaatimuksiin päättyy 1.1.2023.

Digiturvamalli on digitaalisen turvallisuuden hallintajärjestelmä, joka toimii Microsoft Teams -sovelluksena. Tiedonhallintalaki on yksi vaatimuskehikoista Digiturvamallin sisällä, joka voidaan aktivoida ohjaamaan organisaation tietoturva- ja tietosuojatyötä. Tämän kautta tiedonhallintalain vaatimustenmukaisuutta kohti edetään määrätietoisesti valmiita sisältöjä ja automatisointia hyödyntäen.

Yläpuolelta näet tallenteen webinaarista, jossa esitellään tiedonhallintamallin rakentamista Digiturvamallin avulla. Järjestämme webinaareja säännöllisesti ja ajantasaisen listan tulevista ajankohdista alapuolelta Webinaarit-osiosta. Alta löydät muitakin lisämateriaaleja, joita voit välittää helposti kollegoillekin.

Jos haluat keskustella asiasta lisää, varaa teille sopiva aika palaveriin kanssamme. Menetystä työhön!

Alla nostoja hankintapäätöksiä sekä esimerkkejä Digiturvamallia tiedonhallinta- ja digiturvatyössään hyödyntävistä kunnista.

"Vertailussa Digiturvamallin etuja olivat edullisempi hinta, kokonaisuuden laajuus, käytön helppous sekä rajaton käyttäjämäärä. Järjestelmä ei vaadi erillistä asennusta eikä kirjautumista, vaan toimii osana muutoinkin käytössä olevaa Microsoft Teams -ympäristöä. Tämä tukee tarkoitusta, jossa järjestelmän käyttö olisi jatkossa aktiivisesti ja tehokkaasti mukana arjessa."

"Tiedonhallintalaki edellyttää kuntaorganisaatiota laatimaan tiedonhallintamallin vuoden 2020 aikana. Asiahallinto ja tietohallinto perehtyivät erilaisiin vaihtoehtoihin tiedonhallintamallin toteuttamiseen alkuvuoden aikana. Työskentelypohjaksi päätettiin hankkia Digiturvamalli-työkalu."

"Digiturvamalli-palvelun avulla voidaan merkittävästi pienentää kunnan taakkaa lain asettamien vaatimusten hallinnassa sekä tehostaa digitaaliseen turvallisuuteen liittyvää hallinnointi- ja valvontatyötä. Palvelu auttaa lisäämään henkilöstön tietoturva- ja  tiedonhallintaosaamista sekä huolehtimaan omien vastuidensa hoitamisesta ajallaan."

Digiturvamalli hinnoitellaan selkeällä vuosihinnalla kunnan asukasmäärän mukaan. Käyttö ei sisällä muita kuluja ja hintaan sisältyy kattava asiakastuki mm. chatin ja webinaarien kautta.

Digiturvamalli, 1-9 työntekijää
54€
/ kk
* Rajattomasti käyttäjiä, kattava tuki, kaikki ominaisuudet
Alle 10 000 asukkaan kunnalle
2900€
/ vuosi
* Rajattomasti käyttäjiä, kattava tuki, kaikki ominaisuudet, ALV 0%
10 000 - 20 000 asukkaan kunnalle
3900€
/ vuosi
* Rajattomasti käyttäjiä, kattava tuki, kaikki ominaisuudet, ALV 0%
20 000 - 35 000 asukkaan kunnalle
4900€
/ vuosi
* Rajattomasti käyttäjiä, kattava tuki, kaikki ominaisuudet, ALV 0%
35 000 - 60 000 asukkaan kunnalle
5900€
/ vuosi
* Rajattomasti käyttäjiä, kattava tuki, kaikki ominaisuudet, ALV 0%
Yli 60 000 asukkaan kunnalle
Pyydä tarjous

Digiturvamalli + tiedonhallintalaki - tarjous.pdf

3.3 MB PDF

Oletko valmis aloittamaan?

Aloita kokeilu tai varaa demo.

Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>