Etusivu
Käyttötavat
Tarpeen mukaan
Dynaamiset politiikka- ja menettelydokumentit

Luo dokumentteja yhteenvedoiksi, mutta jalkauta tekeminen muilla tavoin.

Politiikka- ja menettelydokumenteilla on tarkoituksensa. Ne sopivat erinomaisesti tiedon jakamiseen hallintajärjestelmän ulkopuolelle, mutta ne ovat huonoja varmistamaan asioiden toteutumista. Siksi Digiturvamallissa sisältö elää hallintajärjestelmässä ja siitä voidaan aina tarvittaessa luoda dynaamisia dokumentteja.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Dynaaminen sisältö

Liittyvät tehtävät, ohjeet ja dokumentaatio haetaan automaattisesti sopiviin politiikkoihin ja menettelyihin.

Yhden klikkauksen raportointi

Raporttipohjamme ovat aina valmiudessa. Luo tarvittava politiikka tai menettelydokumentti yhdellä klikkauksella.

Kasvava raporttikirjasto

Raporttikirjastostamme löydät pohjia kaikkiin tarpeisiin. Jos jotain puuttuu, täydennämme kirjastoa mielellään.

Älykkäät menettelyt ja politiikat dynaamisella sisällöllä

Etsitkö riskienhallintamenettelyä tai pääsynhallinnan politiikkaa? Meiltä saat ne modernilla lähestymisellä.

Nämä raporttidokumentit hakevat sisällön suoraan tehtävistä, ohjeista ja dokumentaatioista luodakseen dynaamisen dokumentin. Sisällön varsinaista toteutusta seurataan muualla Digiturvamallissa.

Luo politiikka, kun tarvitset jaettavan yleiskatsauksen

Löydät monia erilaisia politiikkapohjia kirjastosta, mukaan lukien "Pääsynhallinnan politiikka", "Haittaohjelmasuojauksen politiikka", "Tietojen luokittelun politiikka", "Jatkuvuuden hallinnan politiikka", "Teknisten haavoittuvuuksien hallinnan politiikka" ja monet muut.

Menettelyt kuvaavat tietyn teeman yksityiskohtaisesti

Menettelykuvaukset kertovat mm. riskienhallinnasta toteutuksesta yksityiskohtaisesti ja esittelevät menettelyn tuottamia tuloksia. Raporteissa on oma kuvausosio, jossa voit muokata keskeisiä osia, ja ne päättyvät dynaamiseen, vain luku -muotoiseen yhteenvetoon liittyvästä dokumentaatiosta suoraan hallintajärjestelmästä.

Standardit vaativat monenlaisia menettelyjä

Esim. ISO 27001 -sertifiointiauditointiin tarvitset menettelykuvaukset riskienhallinnasta, sisäisistä auditoinneista, johdon katselmuksista sekä henkilöstön osaamisen varmistamisesta. Kaikki tarvittavat menettelykuvaukset ovat saatavilla Digiturvamallissa raporttipohjina.

Jaa raportit turvallisesti ja helposti valitulle "tiimille" MS Teamsin sisällä

Sinun ei tarvitse alkaa lähettää .pdf-tiedostoja ympäriinsä saadaksesi auditoijan tai johdon perehtymään politiikkoihin tai menettelyihin. Merkitse julkaistavat raportit tähdellä, lisää Digiturvamalli-sovellus valittuun tiimiin ja vain luku -muotoinen luettelo raporteista jaetaan oikeille henkilöille suoraan Teamsissa.