Etusivu
Käyttötavat
Tarpeen mukaan
Henkilöstön osaaminen

Automatisoi henkilöstön tietoturvaohjeistus- ja koulutus

Ydintiiminne pystyy hoitamaan vain osan tietoturvasta. Monissa teemoissa on elintärkeää, että teillä on vahva prosessi sääntöjen asettamiseen, joita työntekijöiden tulee noudattaa. Tärkeää on myös motivoida henkilöstöä ja valvoa ohjeiden hyväksyntää.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Automatisoi Teamsissa

Tuo tietoturvaohjeet lähelle jokapäiväistä työtä. Teams-bottimme ei anna kenenkään unohtaa hänelle kohdistettuja ohjeita.

Relevanttia, helppokäyttöistä sisältöä

Jaa ohjeita pienissä paloissa pitkien, vaikeasti ymmärrettävien dokumenttien sijasta. Voit myös kohdistaa ohjeita vain halutuille yksiköille.

Jatkuva parantaminen

Henkilöstö voi auttaa kehittämään ohjeita paremmiksi kommentoimalla ja kertomalla, kun jotain on vaikea ymmärtää tai mahdotonta noudattaa.

Aktivoi ohjeet, joita henkilöstön tulee noudattaa

Pääkäyttäjät voivat luoda ohjeita aktivoimalla valmiita esimerkkejä, muokkaamalla niitä tai luomalla täysin omia ohjeita.

Aseta jakelutila aloittaaksesi ohjeen täytäntöönpanon

Kun asetat ohjeen jaettavaksi KAIKILLE tai vain valituille YKSIKÖILLE, ohje aktivoituu välittömästi vastaavien työntekijöiden Ohjekirjoissa.

Ohjekirja on älykäs, yhden sivun valvottu digiturvaohje

Jokainen työntekijä näkee kaikki hänelle kohdistetut ohjeet omassa Ohjekirja-näkymässään, joka on helposti saatavilla suoraan MS Teamsissa. Botti ilmoittaa automaattisesti käyttäjälle, kun hänelle on uutta luettavaa, suoraan Teams-viestillä.

Laajenna Ohjekirjaa kattavaan koulutukseen

Parilla helpolla muutoksella asetuksista voit laajentaa Ohjekirjan myös koulutussisältöihin. Valmiit case-esimerkit selittävät, miksi ohjeen noudattaminen on tärkeää, ja taitotestit mittaavat työntekijöiden tietämystä käsitellyistä turvallisuusteemoista.

Valvo prosessia pääkäyttäjänä

Pääkäyttäjille on tarjolla runsaasti yhteenvetoja työpöydän Työntekijät-osiossa. Löydä yleiskatsaukset ohjeiden lukemisesta, vastaanotetuista kommenteista, taitotestien tuloksista sekä ohjekohtaiset tarkemmat tapahtumalokit.

Kohdista ohjeita yksikköihin tehokkuuden parantamiseksi

Tehdäksesi ohjauksesta kohdistetumpaa, voit joko määrittää omia mukautettuja yksiköitä tai kohdistaa ohjeita automatisoiduille Digiturvamalli-yksiköille, kuten tietojärjestelmien omistajille tai riskien omistajille.