Etusivu
Työkalu
Dokumentoinnin työkalut

Dokumentoi tehokkaasti, kun tarvitaan suunnittelua tai tiedon keräämistä

Hyvä hallinnollinen turvallisuus edellyttää, että tunnistat tärkeän omaisuuden sekä omistajat. Joskus sinun on myös suunniteltava asioita ennakkoon mm. varautuaksesi ongelmiin. Käytä dokumentaation työkalujamme apunasi.

Tietosuojamalliin luottavat isot ja pienet, yritykset, kunnat ja järjestöt.

Muodosta omaisuusluettelot selkeissä paloissa

Digiturvamalli sisältää omat osionsa tietojärjestelmille, tietoaineistoille, muulle omaisuudelle (esim. laitteistoille) sekä fyysisille toimipisteille. Näiden avulla ymmärrät omaisuutta, jota tietoturvatoimenpiteillä pyritään suojelemaan.

Dokumentoi tärkeä omaisuus valmiita malleja hyödyntäen

Jokaista tieto-omaisuutta varten on oma, valmis tietokorttinsa. Kysymyksiin vastataan linkittämällä tietoja ehdotusten ja oman aikaisemman dokumentaation avulla. Tämä luo älykkään sisältökokonaisuuden, jota voidaan vastuuttaa, seurata ja käyttää automatisoituun raportointiin.

Kehittynyt dokumentaatio sisältää työnkulun tietomallin lisäksi

Kun dokumentoit mm. riskienhallinnan tuloksia tai jatkuvuussuunnitelmia, dokumentaatiokortti toimii pääosin samalla tavalla, mutta sisältää lisäksi selkeän järjestyksen työn edistämiselle.

Dokumentaatiotaulukot tuovat tiedon yhteen

Jokaisella dokumentoitavalla kohteella on oma taulukkonäkymänsä, jossa on valmiit saraketiedot ja välilehdet. Saat yleiskuvan vain katsomalla solujen värejä ja edistymispalkkeja - vihreä tarkoittaa, että kohta on tehty valmiiksi!

Muokkaa korttien tietorakennetta

Voit muokata korttien tietomallia, jos haluat kerätä lisätietoa tiettyihin kohteisiin liittyen. Kun pääkäyttäjä tekee muokkaukset yhdessä kohteessa, ne synkronoidaan edelleen kaikkiin vastaaviin sisältöihin.