Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Kiitokset! Varaus vahvistettu.

Saat vahvistuksen kalenterikutsuna sekä sähköpostitse. Tarkistathan vielä, että varasit haluamasi ajan. Sähköpostin kautta voit muokata varauksen tietoja.

Kalenterikutsusta löydät lisäksi linkit ja ohjeet palaveriin siirtymisestä.

Pallataan asiaan pian!
- Digiturvamalli-tiimi

Usein kysyttyä Digiturvamallista

Mitä hinnoittelun työntekijämäärällä tarkoitetaan?

Digiturvamallin hinnoittelu perustuu siihen työntekijämäärään, joka on digiturvan hallintajärjestelmän piirissä. Hinnoittelu ei ole käyttäjämäärään perustuva, vaan käyttäjiä voidaan osallistaa juuri tarvittava määrä eri vaiheissa hallintajärjestelmän kehitystä ja sopivissa rooleissa (pääkäyttäjästä vain omat ohjeensa hyväksyvään "rivityöntekijään") - hinnan pysyessä samana.

Organisaation on esimerkiksi sertifiointiauditoinnin alussa määriteltävä "soveltamisala" omalle digiturvan hallintajärjestelmälleen. Soveltamisala vastaa kysymykseen, minkä osan organisaation toiminnasta hallintajärjestelmä kattaa. Useimmiten hallintajärjestelmä koskee koko organisaatiota ja henkilöstöä, mutta joskus voi olla järkevää rajata fokusta esimerkiksi tiettyyn yhtiöön, toimipisteeseen tai valitun palvelun tuotantoon. Näissä tapauksissa työntekijämäärällä viitataan organisaation tämän osan henkilöstöön.

Entä jos tarvitsen apua?

Tavoitat tiimimme nopeiten chatin kautta. Chat-painike näkyy aina oikeassa alakulmassa (mm. tällä sivustolla sekä Digiturvamallin sisällä).

Järjestämme lisäksi säännöllisesti webinaareja Digiturvamallista sekä eri digiturvateemoista. Ajantasaisen listan löydät aina Webinaarit-sivulta. Tavoitat tiimimme toki myös sähköpostitse osoitteesta tiimi@digiturvamalli.fi.

Eihän kokeilulla sitoudu mihinkään?

Ei sitoudu. Digiturvamalli sisältää maksuttoman ja sitoutumuksettoman kokeiluajan, joka kestää oletuksellisesti 14 päivää. Koeaikaa saa lisääkin, kun esimerkiksi kysäisee chatin kautta.

Entä jos haluan suositella Digiturvamallia omille asiakkaillemme?

Lähde toki mukaan kumppaniksi! Löydät lisätietoja hyödyistä englanninkielisen sivustomme Kumppanit-sivulta.

Mihin hinnat perustuvat?

Digiturvamallin hinta määräytyy suoraan organisaatioon kokoluokan mukaan. Haluamme teidän saavan parhaat työkalut digiturvatyönne tueksi emmekä halua rankaista siitä, mikäli saatte lisää käyttäjiä mukaan tai hyödynnettyä Digiturvamallia laajasti.

Voimmeko maksaa vuosittain tai kuukausittain?

Kyllä - tämä on täysin oma valintanne. Valitsemalla vuosimaksun säästätte vuosittain 2 kuukauden kuukausimaksut.

Entä jos lopetan? Saanko tietoni pois?

Kyllä saat. Emme halua sitoa vastentahtoisesti sitoa ketään Digiturvamallin pariin

Kaiken käyttäjäkohtaisen sisällön saa tuotteistamme ulos esimerkiksi koneellisesti luettavassa JSON-muodossa tai raportoinnin kautta tuottamalla kattavan dokumenttimuotoisen ja tulostettavan kokonaisraportin.

Miten nopeasti saan Digiturvamallin käyttöön?

Työkalujamme pääset käyttämään vaikka heti! Klikkaa Kokeilu-sivulle ja aloita käyttö.

Jos haluat hieman perehdytystä alkuun, tiimimme kanssa on myös helppoa varata palaveri. Etsi sinulle sopiva aika >>

Oletko valmis aloittamaan?

Aloita kokeilu tai varaa demo.

Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>