Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Kiitokset! Varaus vahvistettu.

Saat vahvistuksen kalenterikutsuna sekä sähköpostitse. Tarkistathan vielä, että varasit haluamasi ajan. Sähköpostin kautta voit muokata varauksen tietoja.

Kalenterikutsusta löydät lisäksi linkit ja ohjeet palaveriin siirtymisestä.

Pallataan asiaan pian!
- Digiturvamalli-tiimi

Usein kysyttyä Digiturvamallista

Entä jos tarvitsen apua?

Saat tukea käytössä monella tavalla. Tavoitat tiimimme ja saat nopeimmat vastaukset "Chat-tuki" -painikkeen kautta suoraan Digiturvamallissa. Lisäksi Akatemia.digiturvamalli.fi on kattava sivustomme, jolta opit sekä Digiturvamallin käyttöä sekä digiturvatyötä laajemmin. Yhteiso.digiturvamalli.fi on koordinoimamme aktiivisten digiturvaihmisten yhteisö, jossa ratkotaan työn haasteita yhdessä ja jaetaan hyviä käyntäntöjä.

Järjestämme lisäksi säännöllisesti webinareja Digiturvamallista sekä eri digiturvateemoista. Ajantasaisen listan löydät aina Webinarit-sivulta. Tavoitat tiimimme toki myös sähköpostitse osoitteesta tiimi@digiturvamalli.fi.

Tapoja saada tukea on useita, joten löydät nämä kaikki aina nätissä nipussa Digiturvamallin sisältä Tukikeskus-napin takaa. Painike löytyy aina Digiturvamallin vasemmasta valikosta.

Entä jos haluan kokeilla työkaluja?

Kaikkiin työkaluihin sisältyy maksuton kokeiluaika, joka kestää oletuksellisesti 14 päivää. Koeaikaa saa lisääkin, kun esimerkiksi kysäisee chatin kautta.

Autatteko tuomaan nykyisen dokumentaatiomme pohjalle?

Kyllä - autamme tuomaan esimerkiksi nykyiset järjestelmälistaukset suoraan Digiturvamallin ymmärtämään muotoon. Tutkimme mielellään myös tietosuojaselosteiden sisältöä ja tuomme ne mukaan, mikäli ne ovat ajan tasalla ja sisällöltään rakenteellisia.

Entä jos haluan suositella Digiturvamallia omille asiakkaillemme?

Lähde toki mukaan kumppaniksi! Löydät lisätietoja hyödyistä Kumppanit-sivulta, joita saat suositellessasi.

Mihin hinnat perustuvat?

Palvelun kokonaishinta määräytyy sen perusteella, mitä työkaluja hyödynnätte ja kuinka paljon palvelua haluatte meiltä.

Osa työkaluistamme on hinnoiteltu yrityksen kokoluokan, osa työkalua käyttävien työntekijöiden määrän ja osa organisaation verkkopalveluiden määrän mukaan.

Mitä hyötyä Digiturvamallista on?

Digiturvamalli auttaa teitä kohdistamaan tietoturvaan tehtävät investoinnit oikein. Autamme teitä muodostamaan digiturvasuunnitelman, joka ottaa kantaa juuri teille tärkeimpiin tietoturvauhkiin. Suunnitelman toteuttamisessa autamme juuri sen verran, kuin haluatte.

Digiturvamallin avulla et jää yksin pähkäilemään tietoturva-asioita ja varmistat, että tietoturvaan käytettävissä olevat resurssit on kohdistettu mahdollisimman hyvin.

Voimmeko maksaa vuosittain tai kuukausittain?

Kyllä - tämä on täysin oma valintanne. Valitsemalla vuosimaksun säästätte vuosittain 2 kuukauden kuukausimaksut.

Entä jos lopetan? Saanko tietoni pois?

Kyllä saat. Emme halua sitoa vastentahtoisesti sitoa ketään Digiturvamallin pariin

Kaiken käyttäjäkohtaisen sisällön saa tuotteistamme ulos esimerkiksi koneellisesti luettavassa JSON-muodossa tai raportoinnin kautta tuottamalla kattavan dokumenttimuotoisen ja tulostettavan kokonaisraportin.

Miten nopeasti saan Digiturvamallin käyttöön?

Työkalujamme pääset käyttämään vaikka heti! Suosittelemme kuitenkin, että aloitat käymällä läpi uhka-analyysin - joko itse tai ohjatusti, niin voimme palvella sinua mahdollisimman hyvin.

Asiantuntijoidemme kanssa on helppoa varata palaveri. Etsi sinulle sopiva aika >>

Oletko valmis aloittamaan?

Aloita kokeilu tai varaa demo.

Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>