Uusi versio tulossa lähipäivinä

Teemme parhaillaan työtä uuden, selkeämmän pohjasisällön julkaisemiseksi Tietosuojamalliin. Jos haluat tiedon heti, kun uutta versiota pääsee käyttämään, lähetä meille viesti.

Kiitokset! Varaus vahvistettu.

Saat vahvistuksen kalenterikutsuna sekä sähköpostitse. Tarkistathan vielä, että varasit haluamasi ajan. Sähköpostin kautta voit muokata varauksen tietoja.

Kalenterikutsusta löydät lisäksi linkit ja ohjeet palaveriin siirtymisestä.

Pallataan asiaan pian!
- Digiturvamalli-tiimi

Usein kysyttyä Digiturvamallista

Entä jos tarvitsen apua?

Saat tukea käytössä monella tavalla. Tavoitat tiimimme ja saat nopeimmat vastaukset "Chat-tuki" -painikkeen kautta suoraan Digiturvamallissa. Lisäksi Akatemia.digiturvamalli.fi on kattava sivustomme, jolta opit sekä Digiturvamallin käyttöä sekä digiturvatyötä laajemmin. Yhteiso.digiturvamalli.fi on koordinoimamme aktiivisten digiturvaihmisten yhteisö, jossa ratkotaan työn haasteita yhdessä ja jaetaan hyviä käyntäntöjä.

Järjestämme lisäksi säännöllisesti webinareja Digiturvamallista sekä eri digiturvateemoista. Ajantasaisen listan löydät aina Webinarit-sivulta. Tavoitat tiimimme toki myös sähköpostitse osoitteesta tiimi@digiturvamalli.fi.

Tapoja saada tukea on useita, joten löydät nämä kaikki aina nätissä nipussa Digiturvamallin sisältä Tukikeskus-napin takaa. Painike löytyy aina Digiturvamallin vasemmasta valikosta.

Entä jos tarvitsen yli 2 viikkoa kokeiluaikaa?

Digiturvamallin kokeiluaika kestää oletuksellisesti 14 päivää, mutta pyydä vaikka chatin kautta tarvittaessa hieman lisäaikaa - annamme sitä mielellään.

Autatteko tuomaan nykyisen dokumentaatiomme pohjalle?

Kyllä - autamme tuomaan esimerkiksi nykyiset järjestelmälistaukset suoraan Digiturvamallin ymmärtämään muotoon. Tutkimme mielellään myös tietosuojaselosteiden sisältöä ja tuomme ne mukaan, mikäli ne ovat ajan tasalla ja sisällöltään rakenteellisia.

Entä jos haluan suositella Digiturvamallia omille asiakkaillemme?

Lähde toki mukaan kumppaniksi! Löydät lisätietoja hyödyistä Kumppanit-sivulta, joita saat suositellessasi.

Mihin hinnat perustuvat?

Hinnoittelemme Digiturvamallin organisaation koon mukaan. Tämä seikka kuvaa yleensä parhaiten myös tietosuojaan liittyvien haasteiden kokoluokkaa.

Kokoluokka hinnoittelulla mahdollistamme myös sen, että pystymme auttamaan myös pienempiä organisaatioita tietosuojatyössään. Rohkaisemme kaikkia osallistamaan tietosuojatyöhön mahdollisuuksien mukaan ihmisiä monista eri henkilötietoja käsittelevistä yksiköistä, emmekä halua rangaista suuresta käyttäjämäärästä niitä organisaatioita, jotka osallistuvat työn jalkauttamisessa hyvin.

Mitä hyötyä Digiturvamallista on?

Usein digiturvan hallinnan kaltaisessa prosessissa vaihtoehdot ovat konsultoinnin ostaminen tai omaehtoinen sukeltaminen lakien ja yksityiskohtien suohon.

Digiturvamalli on ketterä vaihtoehto, jonka avulla saat homman ensin itse haltuun ja löydät sen jälkeen ne paikat, joihin pitää investoida konsulttien tai kumppanien kanssa lisää (jos pitää). Saat valmiin toimintamallin, jonka avulla kohdistat huomiosi ja investoinnit oikein ja säästät rutkasti aikaa, kun pääset pohjasisällön avulla heti liikkeelle oikeaan suuntaan.

Voimmeko maksaa vuosittain tai kuukausittain?

Kyllä - tämä on täysin oma valintanne. Valitsemalla vuosimaksun säästätte vuosittain 2 kuukauden kuukausimaksut.

Entä jos lopetan? Saanko tietoni pois?

Kyllä saat. Emme halua sitoa vastentahtoisesti sitoa ketään Digiturvamallin pariin

Sisällön saat ulos esimerkiksi kokonaisuudessaan koneellisesti luettavassa JSON-muodossa tai raportoinnin kautta tuottamalla kattavan dokumenttimuotoisen ja tulostettavan kokonaisraportin.

Milloin Digiturvamalli kannattaa ottaa käyttöön?

Digiturvamallia voi alkaa hyödyntämään joko heti digiturvatyötä aloiteltaessa tai myöhemmin. Se kattaa koko prosessin nykytilan selvittämisestä pidemmälle varautumiseen ja digiturvan jatkuviin käytäntöihin.

Miten nopeasti saan sen käyttöön?

Vaikka heti! Täytä kokeilulomake, niin tilisi luodaan ja pääset heti kokeilemaan.

Kokeilujakso kestää 14 päivää, joten kannattaa valita sellainen ajankohta, että pystyt ainakin hetken jostan välistä uhraamaan teemalle.

Huom.! Jos tarvitset lisää kokeiluaikaa, ota meihin yhteyttä osoitteessa tiimi@digiturvamalli.fi, niin pidennämme mielellään kokeilua.

Oletko valmis aloittamaan?

Aloita kokeilu tai varaa demo.

Tietosuojamalli 2.0 on julkaistu!
Lue lisää blogista >>