Laajennus järjestelmien hallintaan

Käytettyjen pilvipalveluiden tunnistaminen

Selainlaajennuksen avulla voimme seurata, minne työntekijänne tietojanne laittavat. Tämä on tärkeää mm. tietojen siirrosta viestittäessä ja auttaa optimoimaan pilvipalvelujen turvallisuutta sekä kustannuksia.

Pilvipalveluista kertyy listaus automaattisesti. Haemme skannaamalla myös tarkemmat tiedot jokaisesta palvelusta. Karttanäkymältä hahmotat tietojen sijainnin.

Vaatii selainlaajennuksen
Laajennus järjestelmien hallintaan

Pääsyoikeuksien seuranta ja hallinta

Vanhentuneet pääsyoikeudet ovat yleinen tietoturvaongelma. Henkilön lähtiessä tai tullessa on työlästä hallinnoida oikeuksia kaikkiin palveluihin.

Pääsynhallinta-laajennus seuraa automaattisesti eri työntekijöiden pääsyoikeuksia eri pilvipalveluihin. Paranna tietoturvaa ja tehosta onboard- ja offboard-prosesseja.

Vaatii selainlaajennuksen
Laajennus tietosuojatyöhön

Tietosuojaselosteet ja tietosuojapyynnöt

Tietosuoja-asetus vaatii läpinäkyvää informointia rekisteröidyille (esim. asiakkaat, työntekijät) suoritetusta henkilötietojen käsittelystä. Rekisteröidyille on myös tarjottava tapa käyttää oikeuksiaan mm. saada pääsy tietoihin tai oikaista tietoja.

Digiturvamalli tarjoaa tehokkaan tavan muodostaa selostee, julkaista ne Seloste.fi-osoitteessa ja vastaanottaa tietosuojapyyntöjä, joiden lähettäjä on tunnistettu, suoraan selosteen kautta.

Ilmainen laajennus
Laajennus tietosuojatyöhön

Tietosuojan verkkokoulutus

Tietosuoja-asetus vaatii, että rekisterinpitäjän tulee varmistaa henkilöstön käsittelevän henkilötietoja ohjeistuksen mukaisesti ja turvallisesti.

Digiturvamallin kautta voit hankkia ketterän verkkokoulutuksen, joka kertaa tietosuojan pääasiat ja raportoi automaattisesti henkilöstön suorituksista.

Hinnoiteltu erikseen