Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Blogit
Digiturvamalli-yhteisö on julkaistu!

Olemme juuri julkaisseet uuden yhteisöosion Digiturvamallissa. Tavoitteenamme on helpottaa yhteistyötä kollegoidesi sekä meidän kanssamme ja siten auttaa teitä parantamaan tietoturvatasoanne entisestään!

Käyttäessänne Digiturvamallia hyödytte jo nykyään siitä, että työskentelette samojen parhaiden käytäntöjen kanssa, jotka sadat muut organisaatiot ovat jo koeajaneet ja hyväksi todenneet. Nyt haluamme, että tällä on entistä suurempi vaikutus käyttäjiimme. Yhteisön kautta teidän on helppoa pyytää tukea, kommentteja tai parhaita käytäntöjä muiden organisaatioiden henkilöiltä, jotka pohtivat - tai ovat jo ratkaisseet - samoja kysymyksiä.

Tarkemmat ohjeet yhteisössä osallistumisesta löydät ohjeistamme:

Kysy apua tai vastaa muille Tukifoorumilla

Tukifoorumi on paikka kysymyksille, jotka liittyvät Digiturvamallin käyttöön, erilaisten vaatimuskehikkojen hyödyntämiseen ja niiden vaatimusten toteuttamiseen tai mihin tahansa teemoihin, jotka liittyvät organisaationne tietoturvan kehittämiseen.

Tukifoorumi Yhteisö-osion sisällä

Tukifoorumissa tavoitteena on aina löytää selkeä vastaus kysymyksiin - joko tiimiltämme tai yhteistyössä aktiivisten käyttäjien kanssa. Siksi näet taulukossa tilasarakkeen, joka kertoo kysymyksen tilasta - jo ratkaistu tai työstäminen vielä käynnissä.

Seuraa ajantasaisia tapahtumia Digiturvauutiset-osiossa

Digiturvauutiset on se osio, jonne jatkossa tuomme "viikon tärkeimmät digiturvauutiset". Siellä on helppo pysyä ajan tasalla ja erityisesti nähdä uutisia, jotka liittyvät vastuullasi oleviin aiheisiin. Uutiset luokitellaan digiturvateemojen (esim. tekninen tietoturva, henkilöstöturvallisuus) ja yhteistyöryhmien (esim. kriittinen infrastruktuuri) mukaan.

Digiturvauutiset-osio Yhteisön sisällä

Tavoitteena on jakaa sinulle ajan tasalla olevaa tietoa, jotta voit olla tietoinen toimialaasi vaikuttavista nykyisistä trendeistä ja uhkista. Voit kommentoida sinulle tärkeimpiä uutisia jakaaksesi ajatuksiasi muiden kanssa. Parhaassa tapauksessa saat syötteitä oman hallintajärjestelmänne parantamiseen tai esim. henkilöstön ohjeiden kehittämiseen.

Liity ja tee yhteistyötä Yhteistyöryhmissä

Yhteistyöryhmät ovat paikka syvemmälle yhteistyölle, joka liittyy tiettyihin toimialoihin, rooleihin (esim. tietosuojavastaavat) tai aiheisiin (esim. kyberteknologia). Täällä yleisö on kohdistetumpi, joten keskustelut voivat mennä syvemmälle ja parhaiden käytäntöjen jakaminen voi olla entistä tehokkaampaa.

Collaboration groups list in Community

Voit tarkastella nykyistä luetteloa käytettävissä olevista yhteistyöryhmistä Yhteistyöryhmät-pääsivulla. Olemme nyt käynnistäneet muutamia ryhmiä, joissa toimimme itse pääkäyttäjinä, mutta jatkossa tavoitteena on mahdollistaa myös asiakkaiden luomat yleiset ryhmät sekä suljettuja ryhmiä syvempään turvallisuuteen liittyvään keskusteluun.

Palautettasi arvostetaan!

Toivottavasti nähdään yhteisössä. 👋 Kaikki palaute on erittäin tervetullutta. Tiedätte, kuinka meidät tavoittaa. 😉

Sisältö

Jaa artikkeli