Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Blogit
Koulutus-osiolla viet tietosuojatietoa uskottavasti henkilöstölle

Yksi tärkeistä elementeistä hyvässä tietosuojassa on omalle henkilöstölle annettava ohjeistus ja koulutus. Useimmiten merkittävällä osalla työntekijöistämme henkilötietojen käsittely on tärkeässä osassa omaa työtä. Selkeillä toimintatavoilla ja hyvällä ymmärryksellä tietosuojan perusteista voidaan merkittävästi parantaa käsittelyn turvallisuutta.

Julkaisimme juuri Koulutus-osion Tietosuojamalliin ja ensimmäisen verkkokurssin

Tietosuojamallista löytyy nyt kohta Koulutus ja tämän tukena ensimmäinen verkkokurssi "Tietosuojan perusteet". Kursseja tullaan jatkossa päivittämään ja tuomaan mukaan enemmän.

Koulutukset sisältyvät Tietosuojamallin Premium-versioon.
Tutustu hinnoitteluun >>

Tietosuojan perusteet -verkkokurssi

"Tietosuojan perusteet" -kurssi soveltuu kelle tahansa henkilötietoja työssään käsittelevälle. Kurssin käytyään henkilö ymmärtää hyvän tietosuojan perusteita, on oppinut tärkeimpiä kohtia lainsäädännöstä ja saanut etenkin kasapäin toimintavinkkejä arjen työhön. Meistä jokainen voi toimia hyvää tietosuojaa rakentaen, ja siihen kurssi pyrkii antamaan työkaluja.

Mitä kurssi sisältää?

Kurssin pääsisältöä ovat lyhyet 2-5 min video, joita kurssi sisältää 20 kpl. Jokaisessa videossa käsitellään yksi tietosuojan kannalta tärkeä osa-alue. 

Tekstitiivistelmä luennosta löytyy videon alapuolelta

Kurssi sisältää lisäksi 6 kpl testejä, joiden kautta henkilö voi osoittaa oppineensa tietosuojasta. Kun testista saa yli 50% pisteistä, pääsee jatkamaan kurssia eteenpäin

Kurssilla edistymisen hahmottaa vasemmasta valikosta

Voitte tutustua kurssiin vaikka heti ja testata itse, kuinka se toimii.

Kurssin sisällysluettelo >>

Tutustu kurssiin heti >>

Haluatko saada Premium-version käyttöön heti? Ota yhteyttä.

Tietosuojamalli Premium -versio sisältää koulutukset ja muita tietosuojan vakavasti ottavan organisaation laajennuksia, kuten muokattavat raportit, tiimien hallinnan ja niin edelleen.

Koulutus-osion avulla voit mm.: 

  • kutsua halutut työntekijät suorittamaan kurssin
  • seurata suorituksia ja niiden kehitystä
  • automatisoida kutsut ja muistutukset

Tarjoat laadukasta koulutusta työntekijöille ketterällä tavalla. Samalla pystyt tietenkin tarvittaessa osoittamaan, että koulutusta on järjestetty ja tietosuoja otettu vakavasti.

Mikäli haluat päästä tutustumaan Tietosuojamalli Premium -versioon mahdollisimman nopeasti, ole meihin yhteydessä, niin vaihdamme versionne saman tien.

Lähetä yhteydenotto Premium-versiosta >>

Sisältö

Jaa artikkeli