Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Blogit
Tukea tietosuojatyöhön ja Tietosuojamallin käyttöön tarjolla entistä monipuolisemmin!

Olemme panostaneet viime aikoina kovasti siihen, että tarjoamme monipuolisesti tukea kaikille Tietosuojamalliin luottaneille tai muuten parempaa tietosuojaa rakentavilla. Tässä blogissa kooste nykyisistä tukitavoista, joita olemme jatkossa edelleen laajentamassa.

Kokoamme yhteen tietosuojatietoa

Tavoitteenamme on auttaa jokaista tietosuojatyössä. Tämän mahdollistamiseksi olemme luoneet tieto- ja yhteisöpalvelut, jotka auttavat ratkomaan arjessa eteen tulevia tietosuojapulmia.

Tietosuojafaktaa - fakta.tietosuojamalli.fi

Keräämme yhteen virallisia tietosuojalähteitä helposti hyödynnettävässä muodossa.

Fakta.tietosuojamalli.fi on ilmainen tietosivusto, josta kuka tahansa voi hakea virallista artiklaa, sovellusohjetta tai muuta hyväksi ja luotettavaksi todettua artikkelia mihin tahansa tietosuojan osa-alueeseen liittyen.

Keräämme sivustolle laadukkaita artikkeleja, joita pyrimme mahdollisuuksien mukaan julkaisemaan myös suomenkielisen tiivistelmän, joka sisältäisi avainasiat helposti.

Sivustolta löytyy haku ja paljon tagaysta, joiden avulla toivottavasti haluamasi sisältö löytyy helposti.

Vieraile osoitteessa https://fakta.tietosuojamalli.fi >>

Artikkeleja faktasivuston etusivulla

Tietosuojayhteisö - yhteiso.tietosuojamalli.fi

Keräämme yhteen tietosuojan kanssa painivia ihmisiä keskutelemaan hyvistä käytännöistä, kysymään haasteista tai jakaakseen omia kokemuksia muille!

Yhteiso.tietosuojamalli.fi on avoin yhteisosivusto, josta voit hakea vastauksia aiempiin tietosuojakysymyksiin. Voit rekisteröityä käyttäjäksi, jotta saat tiedot uusista mielenkiintoisista keskusteluista tai kysyä palstoilla myös täysin anonyymisti.

Tiimimme on mukana keskustelussa sivustolla ja samoin monet luotetut asiantuntijamme. Heti alkajaisiksi yhteisöön on syntynyt paljon mielenkiintoisia ketjuja. Tervetuloa mukaan!

Vieraile osoitteessa https://yhteiso.tietosuojamalli.fi >>

Keskusteluja yhteisön etusivulla

Tietosuojamallin uudistettu tukiosio

Tietosuojamallinkin käytössä eteen voi tulla erilaisia ihmetyksiä. Välillä haluat kysyä kollegoilta muissa organisaatioissa mielipidettä, välillä etsiä virallista asetuskohtaa, välillä kysyä tiimiltämme teknistä tukea.

Aina kun apua kaipaat, klikkaa ensin "Tarvitset apua?" -nappia Tietosuojamallin oikeassa reunassa.

Kysy yhteisössä - Hyppää yhteisön puolelle ja käy esittämässä kysymyksesi. Saat tiedon, kun vastauksia tulee.

Kysy chatissa - Tiimimme tarjoaa teknisen tuen chatin kautta. Jätä kysymyksesi ja saat apua pian.

Artikkelit - Hae sopivaa artikkelia ohjeosiosta joko etusivun valikon tai haun avulla.

Webinarit - Ilmoittaudu mukaan webinareihin oppimaan lisää haluamastasi teemasta. Ilmoittauduttuasi voit katsoa webinarin myös tallenteena live-esityksen jälkeen.

Fakta - Hyppää faktasivuston puolelle ja käy hakemassa virallista lähdettä pohtimastasi teemasta.

Blogi - Hyppään blogiin ja katso uusimmat tiedotteet Tietosuojamallin tiimiltä.

Kysyttävää? Kommentoitavaa? 

Jos jokin jäi mietityttämään, tiimimme tavoitat sähköpostilla tiimi@tietosuojamalli.fi tai esimerkiksi Twitterissä tai Facebookissa.

Tiimillämme on käynnissä mielenkiintoiset hetket, kun viimeistelemme Tietosuojamalli 2.0 -päivitystä, josta tulette pian näkemään ja kuulemaan lisää. Pysykää kuulolla!

Sisältö

Jaa artikkeli