Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Ohjeet
Jaa tehtävän toteutus useille yksiköille / toimipisteille

Digiturvamallissa on useita tapoja kerätä varmennusta tehtävän suorittamiseen. Jotkin varmennusmenetelmät ovat vakioita, ja ne valitaan automaattisesti tehtävän luonteen mukaan. Näitä voivat olla esimerkiksi linkitetty dokumentaatio, suojausjärjestelmä, henkilöstön ohjeet tai raportit.

Tehtävään voi myös aina lisätä muita varmennusmenetelmiä, joista yksi on Toteutuksen jakaminen yksiköihin / toimitiloihin. Voit jakaa toteutuksen , jos esimerkiksi eri toimipisteet tai yksiköt osallistuvat tehtävän toteutukseen eri tavoin.

Kuinka jakaa tehtävän toteutus useille yksiöille / toimitiloille

Jokaisen tehtäväkortin toteutussivulla on osio : Lisää tapoja varmennukseen. Sitä napsauttamalla näet kaikki mahdolliset tehtävän varmennustavat.

  1. Klikkaa "Lisää tapoja varmennukseen"
  2. Valitse "Jaa toteutus eri yksiköille / toimitiloille"

Seuraavaksi on valittava asiaankuuluvat yksiköt tai toimipaikat, jotka kirjoittavat oman toteutuksensa tehtävää varten. Yksikön omistaja vastaa pyydetyn kuvauksen lisäämisestä.

Kuinka yksikön / toimipisteen omistajan on kirjoitettava kuvaus

Kuvauspyyntö tulee näkyviin yksikön / toimitilan omistajan Tehtäväkirjaan. Oma kuvaus täytetään ja muokataan Tehtäväkirjasta.

Tehtävän omistaja näkee kuvauspyynnön edistymisen tehtäväkortilla. Kuvausten tarkistussykli vastaa automaattisesti tehtävän tarkistussykliä.

Kysymyksiä ja palautetta

Jäikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä tiimiimme oikeasta alanurkasta löytyvän chatin kautta tai sähköpostitse tiimi@digiturvamalli.fi ja vastaamme mielellämme!

Sisältö

Jaa artikkeli