Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Ohjeet
Tilauksen luominen ja hallinta

Luo tili

Kun olet aloittamassa Digiturvamallin käyttöä, ensimmäinen asia on tilin luominen. Tilin voi luoda helposti etusivultamme. Voit luoda tilin myös suoraan Teamsissa. Voit etsiä Digiturvamallin Teamsin sovelluskaupasta, ladata sen ja luoda tilin. Tilin luominen on ilmaista, eikä maksutietoja tarvitse syöttää ennen kuin olet valmis tilaukseen.

Digiturvamallia voi käyttää selaimessa tai Teamsissa. Suosittelemme Digiturvamallin käyttöä Teamsissa, jotta työntekijät saavat ilmoitukset mahdollisista ohjeista ja tehtävistä, jotka vaativat toimenpiteitä. Jos et käytä Digiturvamallia Teamsissa, saat ilmoitukset myös Slackissa. Voit lukea lisää integraatioista ja eri ilmoitustyypeistä artikkelistamme Kuinka aloitan käytön Teamsissa.

Ilmainen kokeilu

Voit kokeilla Digiturvamallia maksutta 14 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen säilytämme tilin dataa kolmen kuukauden ajan – jos aiot aloittaa tilauksen voit jatkaa siitä mihin jäit kokeilutilillä. Jos et halua, että dataa säilytetään kokeilujakson jälkeen, voit olla yhteydessä tiimiimme tiimi@digiturvamalli.fi. Kun kokeilujakson päättymisestä on kolme kuukautta ja haluat aloittaa tilauksen, joudut aloittamaan "puhtaalta pöydältä". On myös mahdollista aloittaa "puhtaalta pöydältä" aiemmin. Jos haluat nollata kokeilutilin, olethan myös tässä tapauksessa yhteydessä tiimiimme tiimi@digiturvamalli.fi. Suosittelemme lukemaan artikkelin Digiturvamallin käytön aloittamisesta. Artikkelin vinkit auttavat pääsemään vauhtiin työskentelyssä!

Kokeilusta tilaukseen

Löydät tiedot kokeilun jäljellä olevasta ajasta Organisaation työpöydän oikeasta yläkulmasta. Jos kokeilu loppuu ennen kuin olet ehtinyt kunnolla tutustua Digiturvamalliin, ole yhteydessä tiimiimme tiimi@digiturvamalli.fi kokeilun pidentämiseksi. Voit myös varata palaverin, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat keskustella ennen tilauksen aloittamista.

Maksun suorittaminen

Kun klikkaat Tee tilaus, siirryt alla olevaan näkymään. Voit valita, kuukausittaisen tai vuosittaisen veloituksen välillä. Yleiset maksutavat ovat luottokortti tai suoraveloitus. Jos organisaation koko on suurempi kuin 100-199 henkilöä, on käytössä myös lasku. Laskut lähetetään sähköpostiliitteinä.

Huomaa, että vuosittainen tilaus on kuukausitilausta halvempi.

Kun olet valinnut maksuvälin ja organisaation kokoluokan (huom. kokoluokka tarkoittaa koko organisaation työntekijämäärää) voit jatkaa hyväksymän käyttöehdot ja siirtyä eteenpäin maksusivulle.

Voit nyt täyttää tarvittavat maksutiedot. Muista klikata "I'm purchasing as a business", jos teet tilauksen yritykselle. Klikkaa lopuksi Subscribe.

Kuinka aloittaa

Jos haluaisit oppia lisää Digiturvamallista tai esimerkiksi ISO 27001- standardista, suosittelemme suuntaamaan Digiturvamallin Akatemiaan. Sieltä löytyy kaikki ohjesisältömme artikkelien, blogien sekä videokurssien muodossa.

Palautetta tai kysyttävää?

Jos sinulla on lisää kysyttävää, tiimiimme voi olla yhteydessä chatin kautta tai sähköpostitse tiimi@digiturvamalli.fi. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta Digiturvamallin käytöstä.

Sisältö

Jaa artikkeli