Tilauksen luominen ja hallinta

Luo tili

Kun olet aloittamassa Digiturvamallin käyttöä, ensimmäinen asia on tilin luominen. Tilin voi luoda helposti etusivultamme. Tilin luominen on ilmaista, eikä maksutietoja tarvitse syöttää.

Digiturvamallia voi käyttää selaimessa tai Teamsissa. Suosittelemme Digiturvamallin käyttöä Teamsissa, jotta työntekijät saavat ilmoitukset mahdollisista ohjeista ja tehtävistä, jotka vaativat toimenpiteitä. Jos et käytä Digiturvamallia Teamsissa, saat ilmoitukset myös Slackissa. Voit lukea lisää integraatioista ja eri ilmoitustyypeistä artikkelistamme Kuinka aloitan käytön Teamsissa.

Täytä maksutiedot (valinnaista kokeiluvaiheessa)

Maksutietojen täyttäminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Voit täyttää makstutiedot asetuksista.

Huomaa, että vuosittainen tilaus on kuukausitilausta halvempi.

Kokeilun jälkeen

Voit kokeilla Digiturvamallia maksutta 14 päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen säilytämme tilin dataa kolmen kuukauden ajan – jos aiot aloittaa tilauksen voit jatkaa siitä mihin jäit kokeilutilillä. Jos et halua, että dataa säilytetään kokeilujakson jälkeen, voit olla yhteydessä tiimiimme tiimi@digiturvamalli.fi. Kun kokeilujakson päättymisestä on kolme kuukautta ja haluat aloittaa tilauksen, joudut aloittamaan "puhtaalta pöydältä". On myös mahdollista aloittaa "puhtaalta pöydältä" aiemmin. Jos haluat nollata kokeilutilin, olethan myös tässä tapauksessa yhteydessä tiimiimme tiimi@digiturvamalli.fi. Suositelemme lukemaan artikkelin Digiturvamallin käytön aloittamisesta. Artikkelin vinkit auttavat pääsemään vauhtiin työskentelyssä!

Kuinka aloittaa

Jos haluaisit oppia lisää Digiturvamallista tai esimerkiksi ISO 27001- standardista, suosittelemme suuntaamaan Digiturvamallin Akatemiaan. Sieltä löytyy kaikki ohjesisältömme artikkelien, blogien sekä videokurssien muodossa.

Palautetta tai kysyttävää?

Jos sinulla on lisää kysyttävää, tiimiimme voi olla yhteydessä chatin kautta tai sähköpostitse tiimi@digiturvamalli.fi. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta Digiturvamallin käytöstä.

Muu sisältö samasta teemasta

Artikkelin sisältö

Jaa artikkeli