Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Ohjeet
Anna palautetta ohjeista

Miksi antaa palautetta?

  • Palautteen antaminen parantaa ohjeita: Palaute tarjoaa mahdollisuuden parantaa ohjeiden laatua ja toimivuutta. Antamalla palautetta voit huomauttaa asioista, jotka vaikuttavat epäselviltä tai ehdottaa parannuksia.
  • Parempi käytettävyys: Ohjeet ovat tarkoitettu antamaan tukea ja opastamaan työntekijöitä tietoturvan parantamisessa. Palaute auttaa ohjeiden tekijöitä tekemään niistä käyttäjäystävällisempiä.
  • Relevanttius: Jos joku ohje vaikuttaa vanhentuneelta, palaute auttaa tekijöitä pitämään ohjeet päivitettyinä.
  • Työntekijöiden osallistuminen: Antamalla palautetta työntekijä voi aktiivisesti osallistua koko organisaation tietoturvan parantamiseen.

Miten palautetta voi antaa?

Kun työntekijä on lukenut ja merkannut ohjeen hyväksytyksi, voi ohjeesta antaa palautetta.

Palautetta annetaan valmiilla kategorioilla, jotta palautteen anto olisi mahdollisimman sujuvaa. Palautetta voi kuitenkin myös antaa kirjallisesti.

Mistä pääkäyttäjä löytää palautteet?

Palautteet löytää ohjeen omistaja Organisaation työpöydältä. Omistaja voi lukea palautteet, merkata ne hyväksytyksi ja kehittää ohjetta palautteen pohjalta.

Palautetta tai kysyttävää?

Jos sinulla on lisää kysyttävää, tiimiimme voi olla yhteydessä chatin kautta tai sähköpostitse tiimi@digiturvamalli.fi. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta Digiturvamallin käytöstä.

Sisältö

Jaa artikkeli