Ilmainen e-kirja: NIS2 haltuun hyödyntäen ISO 27001 -käytäntöjä
Lataa e-kirja
Akatemian etusivu
Ohjeet
Miten viedä aineistoa Digiturvamallista?

Voit viedä aineistoa useilla eri tavoilla!

Digiturvamallissa käyttäjät voivat tarkastella valittuja vaatimuskehikkoja tai teemoja. (Vinkki: Lue: Sisältö: Tehtävät, Dokumentaatio, Ohjeet ja Raportointi) Seuraavaksi tutustumme, miten viedään haluttuja kokonaisuuksia Digiturvamallista.

Digiturvamallin tiedot voidaan viedä älykkäinä raportteina, tulostettavina pdf-raportteina ja Excel-tiedostoina.

Vienti raporttien avulla

Työpöytä ➝ Raportointi

Raportteja varten voit käyttää joko olemassa olevia raporttipohjia, Digiturvalausumia tai luoda uusia raportteja valitsemalla tiedot manuaalisesti kohdeluettelosta. Kun olet luonut valitun raportin Digiturvamallin valikoimasta, voit viedä sen pdf-tiedostona.

Raporttipohjat: Digiturvamallin kirjastossa olevien raporttipohjien avulla voit luoda valmiin raportin välittömästi.

Digiturvalausumat: Luo yhteenveto valituista tehtävistä sisäistä tai ulkoista viestintää varten. voit koota minkä tahansa tehtävän sisällön helposti näihin raportteihin.

Luo raportti valitsemalla kohteet manuaalisesti: Näin sisällytät vain halutut kohteet yhteen raporttiin tehokkaasti. Luomisprosessissa voit valita, haluatko luoda älykkään vai tulostettavan pdf-muodon.

Vie dokumentaatiota

Työpöytä ➝ Dokumentaatio

Dokumentaatio voidaan viedä älykkäänä raporttina, tulostettavana pdf-raporttina tai Excel-tiedostona. Voit myös valita, mikä teema viedään Excel-tiedostona.

Dokumentaatiossa näkyvät tiedot viedään. Kun vaihdat näkymää, voit valita, mitä exceliin sisällytetään ja mikä on näkyvissä. Jos haluat saada kaiken irti dokumentointi-excelistä, voit valita "kaikki", jolloin voit sisällyttää teeman koko dokumentaation yhteen tiedostoon.

Tietojen täysi vienti

Lähes kaikki tiedot voidaan viedä raporttien ja dokumenttien avulla. Jos organisaatiosi kuitenkin tarvitsee täyden tietojen viennin, se tehdään ottamalla yhteyttä Cyberday-tiimiin. Voit pyytää täyttä tietojen vientiä ottamalla yhteyttä tiimiimme osoitteessa tiimi@digiturvamalli.fi tai oikeassa alakulmassa olevan chatin kautta.

Sisältö

Jaa artikkeli